REIKI KEZELÉS

A Reiki a legkönnyebben megtapasztalható egyetemes gyógyhatású életenergia. A Reiki minden létező iránti szeretet.

Itt azok a mestereim kerülnek bemutatásra, akik lehetőséget adtak, hogy tanuljak mellettük, és szárnyuk alatt kibontakozhatott saját stílusom. Tanítottak, inspiráltak, okítottak, bátoratottak.

eckard.jpg

 

F.E.Eckard Strohm 1950-ben született az ikrek jegyében. Négy éves kora óra rendelkezett médiumi képességekkel. Hagyományos iskolai végzettségek megszerzése óta életét teljes egészében spirituális elhivatottságának szentelte és azóta bel- és külföldön egyaránt közismert mint médium, szellemi gyógyító és tanító

 szmikusedit.jpg

Sz. Mikus Edit szexológus, spirituális oktató. 1998-an találkoztam vele először, belecsöppentem egy reiki tanfolyamba, amit Ő tartott. Fogalmam sem volt hova megyek és nem igazán hittem a dologban, ráadásul kiderült, hogy szexológus és akkor ijedtem meg igazán. Csakhogy találkozásunk sorsfordító volt életemben olyannyira, hogy még abban az évben több tanfolyamot is elvégeztem nála, amik csak tovább löketet adtak és inspiráltak a tanulásban. Ő nyitotta meg előttem a fizikai világon túlra vezető ajtót, amiért egész életem során végtelen hálával tartozok neki.

Edit előadásmódja és stílusa elfeledtették velem, hogy éppen tanulok. S humora segítségével legyűrte ezer kérdésem áradatát. Azóta közeli jó barátom, családom tagja, akihez mind a mai napig fordulhatok szakmai kérdéseimmel.

www.szmikus.hu

1es.jpg

Azok a már nem élő mesterek, akik munkásságukkal tudásomat bővítették, akik gondolati hagyatékukkal magányosnak hitt óráimban is tömték a fejem. Elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal láttak el. Mivel nem léteznek már a testben élők között, a legnagyobb tanítást adhatták; az önmagam által, vakon tapogatózva kellett meglelnem a tanításuk magját, hiszen már nem kérdezhettem őket, ha nem értettem valamit.

usui.jpg

 Dr. Mikao Usui

 

franzbardon.jpg

 

Franz Bardon (1909.december 1 – 1958.július 10, ), a csehszlovákiai Opavában született, Viktor Bardon és felesége, Hedwika (leánykori nevén Heroldkova) elsőszülött fia. Mágus,a Hermetikus Mágia tanítója. Az Universalia nevű csehszlovák hermetikus rend beavatott tagja . A második világháború alatt Bardont Hitler elfogatta,majd arra buzdította,hogy segítsen neki megnyerni a háborút ,ő ezt elutasította, ezért megkínozták. A tábort megtámadó orosz katonák szabadították ki. Ezután folytatta munkáját,míg 1958-ban le nem tartóztatták,majd bebörtönözték Brno-ban. Rendőrségi őrizetbe vétele alatt halt meg , 1958. július 10-én .

Élete az egy,igaz hermetikus mágiáról szólt. Franz Bardon szerint nem szükséges tanító a szellemi felemelkedéshez,azt önmagunk által ugyanúgy elérhetjük.

Franz Bardon mester tanításain át ismerkedtem meg a hermetikus filozófiával, életmóddal. Szellemi hagyatéka átformált, szigorú rendszere megnevelt. Egyszerű és közvetlen stílusa példaértékű, tanításait elsőre megérti bárki, aki az igazi tudást keresi. Nem túlzok ha kijelentem, Ő tett olyanná, amilyen most vagyok, s óvott meg az elkallódástól. Gondolataival és gyakorlataival töltött idő után nevezem Őt „nem testben élő” mesteremnek.

 

 

1es.jpg

Szellemi irányzatok, amik hatással voltak rám:

Keresztényként nevelkedtem, s mind a mai napig annak tartom magamat. Erősen hatottak rám a természeti népek, a sámánok varázslatos világa. Magyar gyermekként a Táltosok mindig csodálatos, idealizált képként előttem lebegtek. Aztán ahogy teltek az évek a buddhizmus különböző részei is megérintettek. A világ nagy vallásai közül ez a három az ami lassan elkeveredett bennem. Istenbe és gondviselésébe helyezett rendíthetetlen hitem, amit az évek csak megerősítettek, a természet tisztelete és az élet előtti alázat, s végül a saját magunkban meglelt béke és szabadság, ami által igazán elszakadnak a világ és embertársaink által ránk kényszerített bilincsek.

rai.gif

Gyakorlati képzésemet elsősorban a Reiki Association International-nak köszönhetem. Az addig kizárólagosan elméleti tanulmányaimat gyakorlatira cserélte, s csökönyös gyermeki elképzelésemet, álmomat valóságba integrálta. Amit gyermekként hittem, az valósággá vált. Nem véletlen, hogy gyógyító technikáikat, amit elsajátítottam nem cseréltem le másikra.

1es.jpg

hermesz.jpg

"Hacsak magad nem válsz Istenné, Istent soha nem értheted meg. Mert az igazi Tudást csak a felismert Egység szülheti meg. Cseperedj fel határtalan méretűre, szabadulj meg a testedtől, emelkedj az Idő fölé, válj örökkévalóvá – akkor majd megérted Istent... Hidd, hogy számodra semmi sem lehetetlen, gondold meg halhatatlanságodat, fogd fel pillanat alatt az összes tudomány és művészet lényegét.

Érj fel az elérhetetlen magasságokba, nyúlj le a legmélyebb mélységekig.

Szívd magadba tűz és víz minden érzékelhető vonását, képzeld azt, hogy ott vagy egyszerre mindenütt, égben, földben, tengerben.
Még meg sem születtél, és már meg is haltál... Ha mindezt egyszerre magadba fogadod, időt, teret, mennyiséget és minőséget, és mindezeknek okát, akkor talán megérted Istent."

"Hermesz Triszmegisztosz"

thotember.jpg

1es.jpg

"A tanulás életünkben nem ér véget, csupán elkezdődik. Talán majd Isten fénye előtt teljességében megérthetünk mindent, de addig is keresni, kutatni kell. Semmi sincs eldugva, nincs semmi eltilva az igazság keresője elől, ám semmi sincs ingyen, mindenért fizetni kell. A tudásért alázattal, szüntelen tanulással."

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 12
Heti: 21
Havi: 376
Össz.: 21 223

Látogatottság növelés
Oldal: Mestereim
REIKI KEZELÉS - © 2008 - 2020 - reikikezeles.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »