REIKI KEZELÉS

A Reiki a legkönnyebben megtapasztalható egyetemes gyógyhatású életenergia. A Reiki minden létező iránti szeretet.

Napjainkban egyre kevesebb időnk marad nem csak saját életünk rendezésére, de magunk és a világ megértésére. Különböző vallások, ideológiák, nézetek mind meg akarnak nyerni maguknak minket. Melyik helyes, melyik nem? Melyik nekünk való?

 Spirituális, ezoterikus irányzatok az utóbbi években divattá váltak, s a kereső számára nagy gondot okoz a hozzá illő szellemiség kiválasztása. Ellentmondások a látszólag hasonló tanok között, komolyabb esetekben a rosszul értelmezett, alkalmazott tanulmányok, amik után életek változnak meg, s nem a várt jó irányba.

Sokszor nincs felügyelet egy boltban vásárolt könyv pedig nem ad segítséget. Mikor pedig a probléma megszületik, nincs segítség.

 Elmúlt éveim során sorban jöttek hozzám az ilyen módon lelki válságba került emberek, én pedig tapasztalatom révén igyekeztem helyes irányba terelni őket.

Akár elfogadja a mostani világ, akár nem, a spirituális hagyományok léteznek és mindig lesznek kíváncsiak, akik az életet mélységeiben akarják megismerni nem érve be az evés, alvás, munka mókuskerekével.

Ők lesznek akik vallásokhoz fordulnak, vagy pedig azok mély, gyakorlati oldalához, a  spirituális gyakorlatokhoz.

 Csakhogy nem mindenkinek rögmentes a keresés. Ezeknek a rögöknek az eltávolításában tudok segíteni tanácsadóként, 13 év ismerete, tapasztalata által.

1es.jpg

 

""Győzd le a haragot békességgel. Győzd le a gonoszt jósággal. Győzd le a kicsinyest nagylelkűséggel, és a hazugot az igazsággal."

/Buddha/

 

http://reikikezeles.hupont.hu/3/elerhetoseg

 http://arolo-tifar.blogspot.hu

szerzetesek.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 12
Heti: 25
Havi: 380
Össz.: 21 227

Látogatottság növelés
Oldal: Tanácsadás
REIKI KEZELÉS - © 2008 - 2020 - reikikezeles.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »