REIKI KEZELÉS

A Reiki a legkönnyebben megtapasztalható egyetemes gyógyhatású életenergia. A Reiki minden létező iránti szeretet.

arolo.gif

Az Arolo-Tifár technika alkalmazói egyhangú véleménye szerint a ma létező legtökéletesebb és leghatékonyabb gyógyító rendszer.  Míg a reiki az energia test durva áramlásába jut, az Arolo-Tifár közvetlen a finom áramlásában fejt ki hatását. Nevezik még a reiki egy magasabb szintjének is, mivel hasonló energiával dolgozik. Különbség, hogy egy magasabb, erősebb rezgéssel.

Filozófiájában is közel áll a reikihez, de alaposabb vizsgálatnak veti alá a pacienst s így konkrétabb választ képes adni a testi tünetek keletkezéséről, okáról. Természetesen nem csak a választ találja meg, hanem gyógyító technika lévén megszünteti az okot, ami a panaszt kiváltotta. Így a panasz, tünet is megszűnik. Ezzel szemben a reiki csak a tüneteket kezeli.

Abban mindketten azonosak, hogy a test eredendő egyensúlyát állítják vissza, amit mi előszeretettel felborítunk életvitelünkkel. Ennek következményei lesznek a különböző zavarok, betegségek.

 Az Arolo-Tifár tehát értésünkre hozza, hogy mit teszünk rosszul, s ezt megértve képesek vagyunk kiküszöbölni hibánkat.  Ez azért fontos, mert a Tifár rendszerében minden tünet egy jelzése a mélyen megbúvó oknak. Az okot persze nem vesszük észre, hiszen igyekszünk mindent jól csinálni életünkben, s míg nem kapunk jelzést, nem tudhatunk arról, hogy valamit helytelenül teszünk.

Testünk alapjában véve igyekszik visszaállítani a belső egyensúlyát, ám ez nem mindig sikerül. Nincs időnk pihenni, a munka világa hajt mindannyiunkat, figyelműnket mindenfelé tereli, csak nem saját magunkra.

 Miután az Arolo technikával megtaláljuk a probléma okát, finom energiáival ott dolgozik közvetlenül és szünteti meg azt. Rendszere alapján öt szintre bontja az embert és így az emberi életet: anyag, energia, psziché, szellem és spirituális szintre. Az okok ezen a szinten lehetnek.

Anyag:  a fizikai testünk, az anyagban való életünk

Energia: ez könnyű, ez a mi energiánk, fáradság, vagy túlpörgetettség

Pszihé: az érzelem világunk

Szellem: gondolkodásunk, szellemünk

Spirituális: a kapocs, ami a mindenséghez, Istenhez köt minket

Természetesen túl egyszerű lenne ha ezek a szintek nem kavarodnának bennünk, és nem lennének hatással egymásra. Éppen ezért nehéz megtalálnunk az okot. A depresszió komoly probléma de vajon csak rosszul érzi magát az egyén, avagy épp egy olyan élethelyzet indította el a depresszió felé vezető úton, aminek látszólag semmi köze hozzá? Hosszas elemzés után talán vissza lehet emlékezni az évekkel korábbi történésre. Ám sokkal gyorsabb Tifár technikával kitesztelni.

A megtalált ok feloldásáhozt segítségünkre vannak a programozott hegyikristály és ametiszt kövek.

A kezelés időtartalma maximum egy óra, Kecskeméten.

 

http://reikikezeles.hupont.hu/3/elerhetoseg

 http://arolo-tifar.blogspot.hu

ametiszt.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 12
Heti: 19
Havi: 374
Össz.: 21 221

Látogatottság növelés
Oldal: Arolo-Tifár
REIKI KEZELÉS - © 2008 - 2020 - reikikezeles.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »